Često postavljena pitanja i odgovori

Od kog materijala je lazy bag?

U ponudi imamo lazy bag od šoteksa i od mebla. Postoje razni materijali sa kojima se lazy bag može napuniti, kako bi imao svoje originalno svojstvo prilagođavanju telu pri sedenju. Mi isključivo koristimo EPS kuglice za punjenje, koje predstavljaju skupo, ali visokvalitetno punjenje. EPS kuglice su postojanije od rendanog stiropora, koji se koristi kod nas na tržištu, i lazy bag-u produžavaju period upotrebe. Samim time, potreba za dopunom lazy bag-a je ređa.

Šoteks predstavlja gumiranu tkaninu (gumiran sa unutrašnje strane), što materijal čini izuzetno čvrstim i lakim za održavanje. Zbog njegove nepromočivosti, lazy bag od šoteksa često se koristi i u dvorištu, pored bazena.

Mebl materijal je mekši od šoteksa, ali istovremeno moderniji. Mebl se lakše uklapa uz nameštaj u stanu i samim time više doprinosi uređenju enterijera. 

Kako se održava lazy bag?

Lazy bag od šoteksa održava se čistim jednostavnim brisanje vlažnom krpom, bez upotrebe himijski sredstva.

Lazy bag od mebla održava se čistim pomoću sredstva za čišćenje nameštaja, koja se mogu naći u velikim supermarketima. 

Kako se poručuje lazy bag?

Lazy bag možete poručiti jednostavnim ubacivanjem proizvoda u korpu, i potom popunjavanja obrasca za poručivanje, ili slanjem email-a na adresu [email protected].

Kako se vrši plaćanje narudžbine?

Za lazy bag možete platiti na dva načina. Prilikom preuzimanja od kurira, ili direktno uplatom na naš račun. Ukoliko se odlučite da novac direktno uplatite, nakon što obradimo Vašu porudžbinu, podatke za uplatu poslaćemo Vam putem email-a. 

Da li radite sa pravnim licima?

Kao registrovana internet prodavnica u APR-u, ukoliko kupujete kao pravno lice, od nas ćete dobiti regularnu fakturu, sa svim neophodnim podacima za knjiženje iste.

Koliko iznosi poštarina?

Trošak poštarine snosimo mi, tako da pri kupovini laza bag-a nema nikakvih dodatnih troškova.