Prikazani svi od ukupno 29 rezultata

Nadzemni bazeni

Bazeni na naduvavanje i sa metalnom konstrukcijom predstavljaju nadzemne bazene koji se brzo i lako stavljaju u funkciju. U našoj ponudi možete pronaći bazene na naduvavanje za bebe, decu i odrasle. Ponudu smo ograničili na bazene koji se najviše traže, i obezbedili adekvatne zalihe za naše kupce.

Bazeni za bebe

Bazeni za bebe razlikuju se od dečijih bazena po samoj veličini, posebno dubini. Često imaju dosta mekšu podnu površinu (vazdušni jastuk), što dorpinosi većoj udobnosti tokom sedenja i stajanja u vodi.

Bazeni za decu i igraonice

Pored klasičnih bazena za decu, postoje i igraonice, koji mališanima pružaju dodatnu zabavu tokom vrelih letnjih dana. Te igraonice često sadrže dodatke poput togobana na naduvanje i raznih gumenih biljki i životinjica, kao i loptica za igru.

Porodični bazeni

Porodični bazeni su većih dimenzija od dečijih i pružaju prostor za zabavu većem broju članova porodice. Takođe su odlični za letnje druženje sa prijateljima. Pojedini dolaze sa pumpom za prečišćavanje nečistoće iz vode, dok drugi tu pumpu nemaju –  ali pružaju mogućnost povezivanja sa njom.

Iako se prave od čvrstog vinila ili PVC-a, niikako nisu otporni na bušenje. Iz tog razloga treba voditi računa da se oštri predmeti ne nalaze u blizini bazena. U slučaju da dođe do njegovog bušenje, zakrpa koja se nalazi u samom pakovanju služi da brzo i lako zakrpite probušeno mesto. Ukoliko zakpra ne bude dovoljna, pribor za krpljenja gume od bicikla, može poslužiti kao supstitut.

Napomena: Bebe i malu decu nikada nemojte ostavljati u bazenu bez nadzora starije osobe. Trenutak nepažnje može imati kobne posledice.

Podloge za bazene

Podloga za bazen

1,090.00 Din2,520.00 Din

Napomena: Bebe i malu decu nikada nemojte ostavljati u bazenu bez nadzora starije osobe. Trenutak nepažnje može imati kobne posledice.
LAZY BAG MEBL ŠTOF 3D ŠTAMPA