Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

Lazy bag

Lejzi beg (lazy bag) predstavlja fotelju u obliku zatvorene vreće, poznatu kao i „vreća za sedenje“. Najčešće je kruškastog oblika. Puni se  sitnim, mekanim materijalom, poput granulata stiropora, rendanog sunđera ili memorijske pene. Ovaj materijal omogućava prilagođavanje lejzi beg-a Vašem telu tokom sedenja. Iz tog razloga, lazy bag ne puni se do kraja, već se ostavlja prostor za vazduh i slobodno kretanje granulata stiropora (ili drugog materijala) pri sedanju.Lejzi beg fotelje postale su popularan deo nameštaja, i to ne samo kod kuće. Danas se sve više koriste i u kancelarijama, igraonicama (posebno popularne u PC igraonicama), kafićima… Zbog svog atraktivnog oblika, i raznih boja u kojima dolaze, ove atraktivne fotelje doprinose ulepšavanju svakog enterijera.

Materijali za izradu

Najčešće se koriste šoteks i eko-koža, ali i drugi materijali, poput prave kože i mebl štofa mogu se koristiti.

Šoteks je čvrst materijal, gumiran sa unutrašnje strane, što ga čini nepropustljivim. Održava se jednostavnim brisanjem vlažnom krpov, bez upotrene hemije. Šoteks se proizvodi u raznim bojama, i samim time izbor lejzi beg fotelja čini raznovrsnijim.

Velilčine lejzi beg fotelja

Lejzi beg fotelje prave se u raznim veličinama, od onih najmanjih, za mlađu populaciju, do enermno velikih dimenzija bračnog kreveta.

Na našem tržištu, najpopularnji je Jumbo lejzi beg koji je pogodan za sve starosne grupe, od dece do odraslih. Jumbo lazy bag proizvodi se od šoteksa i mebla, a puni se granulatom stiropora. Kao najprodavaniji lejzi beg kod nas zadnjih par godina, jumbo lazy bag je definitivno najbolje rešenje za Vas, bilo da ga uzimate za dete, kuću, kancelariju, igraonicu, kafić…