Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

Vazdušni kreveti

Vazdušni kreveti (ili kreveti na naduvavanje) predstavljaju idealni su supstitut za klasični krevet, sa nekoliko prednosti:

  • može poslužiti kao pomoćni ležaj za goste, koji zauzima veoma malo prostora kada nije naduvan,
  • idealno je rešenje za kampovanje i može se koristiti u šatorima,
  • može se koristiti kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru,
  • pogodan je za ljude da dekubitusom, jer se lako može regulisati stepen naduvanosti, samim time i tvrdoća/ mekoća krevete,
  • može poslužiti kao ležaj u većim automobilma (džipovima, karavanima…), što je posebno pogodno za osobe čija priroda posla zahteva duga putovanja i samim time pruža im mogućnost da u svom automobilu odmore.

Vazdušni kreveti se najčešće prave od čvrstog vinila i presvlače se tkaninom koja je udobna za spavanje. Namenjeni su isključivo za korišćenje na suvoj površini. Ne predstavljaju zamenu za dušeke za vodu i samim time nije preporučljivo da se koriste na vodi.

Oštre predmete treba držati podalje od vazdušnog kreveta, kako ne bi došlo do slučajnog bušenja. Uz sve vazdušne krevete, u našoj ponudu, dolazi zakrpa za krpljenje, a ako ona nije dovoljna za saniranje štete, pribor za krpljenje gume od bicikla može pomoći u popravci dušeka.

Pumpa sa adapterima za različite vetnile, poput nožne pumpe Air Step, omogućava relativno lako naduvavanje i izduvavanje vazdušnog kreveta. Nožna pumpa je pogodnija od ručne, jer ne zahteva saginjanje, i možete je koristiti čak i dok sedite. Potrebno je samo podesiti pravac kretanja vazduha i pumpa se iz jednog režima (npr. naduvavanje) prebacuje u drugi režim (npr. izduvavanje).

LAZY BAG MEBL ŠTOF 3D ŠTAMPA